VELKOMMEN TIL SKOTTEBORG

Foråret 2021 lancerede vi vores webshop SKOTTEBORG LIVING. Hos os finder du et bredt udvalg af smykker og ure til enhver smag. Lige fra den klassiske og elegante stil i guld og hvidguld med diamanter, stilfulde sølvsmykker, klassiske smykker med margueritter til det mere rå og moderne look. Vi fører mange af de kendte mærker som for eksempel Julie Sandlau, Nuran, Studio Z, Nava Copenhagen, Scrouples samt mange flere. Af kendte ur mærker finder du blandt andet Seiko, Festina, Skagen, Michael Kors og Daniel Wellington.

Ud over smykker og ure, fører vi også et bredt udvalg af brugskunst og livsstils produkter både i nordisk stil, fransk landstil og den rå retro og industrielle stil. Vi har med andre ord noget for enhver smag. I vores brede sortiment finder du skønne og hyggelige ting til hjemmet så som fine lysestager, glas vaser, fantastiske lanterner både til stuen, alrummet og terrassen. Samt flotte, praktiske og rummelige møbler til det romantiske landhus, den nye funkis-villa til 70'er parcellen, vesterhavshytten eller den toværelses lejlighed.

Tag et kig på vores side og lad dig friste og inspirere.Skal du bruge en gave pakker vi den naturligvis smukt ind og sender i hele landet. Du har dog også mulighed for, at afhente i SkotteBorg butikken, som er beliggende i herningCentret. Vores dygtige, venlige og altid smilende personale står klar til at hjælpe hvis i har spørgsmål. skriv til os på info@skotteborg.dk eller ring til 97220590. CVR nr. 32158153