VELKOMMEN TIL SKOTTEBORG LIVING

14. marts 2021 startede vi denne web shop, med store forhåbninger til et univers af lækre produkter til boligen.

Hos os finder du et bredt udvalg af brugskunst og livsstils produkter både i nordisk stil, fransk landstil og den rå retro og industrielle stil. Vi har med andre ord noget for enhver smag.

I vores brede sortiment finder du skønne og hyggelige ting til det romantiske landhus, den nye funkis villa til 70'er parcellen, vesterhavshytten eller den toværelses lejlighed.

Du kan finde fine lysestager, glas vaser, fantastiske lanterner både til stuen, alrummet og terrassen. Samt flotte, praktiske og rummelige møbler.

Ud over vores linje med med brugskunst og livsstils produkter fra SKOTTEBORG LIVING, har vi også valgt nogle dejlige plejeprodukter, som er værd at kigge nærmere på eller afprøve.

Samt ej at forglemme, tilbyder vi lækre delikatesser fra danske leverandører i form af te, chokolade og bolcher.

Tag et kig på vores side og lad dig friste og inspirere.

Skal du bruge en gave pakker vi den naturligvis smukt ind og sender i hele landet. Du har dog også mulighed for, at afhente i en af vores fysiske Guld & Ure butikker, som er beliggende i herningCentret og City Vest, Brabrand.

Rigtig god fornøjelse. 

Udover denne living shop har vi webshoppen www.guld-ure.dk hvor vi sælger produkter fra vores fysiske butikker.

Vores dygtige, venlige og altid smilende personale står klar til at hjælpe hvis i har spørgsmål. skriv til os på info@skotteborg.dk eller ring til 97220590.