Bytteservice

 

 1. Bytteservice

Ønsker du, at bytte en vare kan det lade sig gøre, at returnere varen  i 30 dage fra modtagelse af varen. Fakturakopi skal altid medfølge, når varen returneres i ubrugt og i ubeskadiget emballage. 

2. Fortrydelsesret

Vores retningslinier ændrer ikke på dine almindelige forbrugerrettigheder. 
Fortryder du dit køb se pkt. 1 bytteservice.

3. Returnering

Returnering kan ske ved:

  • at du selv afleverer varen i en af vores fysiske butikker iht. faktura (se pkt. 1 bytteservice)

  • at du sender varen retur som pakke.

Vi anbefaler GLS eller lign. fragtfirma, så det er muligt at spore pakken efter postlabel (husk det er dig som kunde, der bærer ansvaret til pakken er modtaget retur hos os)


Returadresse:

SKOTTEBORG

Merkurvej 1D, stuen 107

7400 Herning

Email: Info@skotteborg.dk


Når vi har modtaget varen retur, vil en af vores medarbejdere undersøge om alt er til stede og at produktet fremstår i sin originale stand og emballage. Du skal være opmærksom på, at ved returnering af en vare til os, bliver beløbet tilbageført til det betalende kort. Eventuelle fragt omkostninger bliver IKKE refunderet.  Der kan gå op til 7 hverdage, efter modtagelse af varen, før beløbet er tilbage på din konto. Pakker skal sendes direkte til ovennævnte adresse. Varer der returneres ufranco eller pr. efterkrav, nægtes modtagelse. Pakker sendt uden omdeling, vil heller ikke blive afhentet på posthuset. Retur omkostningerne afholdes af kunden selv.